Ons bedrijf

Kende u ons al?

Dan heet je Suzuki Leiden by Bart... wij krijgen vaak de vraag 'waarom de toevoeging by Bart'? Bart van der Ham (53) is sinds 2000 bedrijfsleider bij Suzuki Leiden en vanaf 2014 eigenaar. In al die jaren dat hij hier werkzaam is, heeft hij een uitstekende reputatie opgebouwd en hij is daarom ook een kleine beroemdheid geworden hier in Leiden. Bart staat voor transparant en eerlijk zaken doen, uitstekende service en de klant voorop. Weten wat onze klanten van ons vinden? Zie Klantenvertellen voor de reviews!

Bij Suzuki Leiden staan eerlijkheid en openheid dus voorop. U bent bij ons niet alleen aan het goede adres voor de aanschaf van een nieuwe Suzuki, ook hebben wij altijd ongeveer 50 kwaliteits-occasions staan van verschillende merken en bent u met elk automerk welkom voor onderhoud, APK of reparatiewerkzaamheden. Wij hebben altijd genoeg gratis leenauto's en leenfietsen ter beschikking. Blijft u liever thuis? Dan hebben wij ook een gratis haal en breng service

Suzuki Leiden zit op een zeer herkenbare locatie. Reeds sinds de jaren '90 koopt Leiden hier zijn Suzuki's tot volle tevredenheid. Zo kennen veel Leidenaren ons nog als C&S Automobielbedrijf, vanaf 2014 noemen wij ons Suzuki Leiden by Bart. Een échte Suzuki-winkel dus, met een échte Suzuki historie. En juist omdat wij sinds jaar en dag al voor u klaar staan met dit mooie merk, heeft u alle zekerheden, zoals:

  • Service op maat: iedereen moet zich bij ons 'thuis' kunnen voelen
  • Altijd de juiste occasion van elk merk (en zo niet dan vinden we die voor u!) in elk budget
  • Altijd mobiliteitsgarantie na onderhoud of indien gewenst bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Suzuki
  • Alle auto's worden rijklaar afgeleverd, dat wil zeggen: met min. 6 maanden APK, 6 maanden garantie (in de meeste gevallen) en nog veel meer!
  • We ontzorgen u volledig. Dat betekent dat wij ook uw financiering, verzekering, leasecontract of zakelijke transactie kunnen regelen.
  • Brengt u een andere klant aan? Dan krijgt u van ons een volle tank benzine cadeau!

Maar Bart kan het natuurlijk niet alleen. Op de verkoopafdeling kunt u terecht voor alle nieuwe en gebruikte Suzuki's. Daar vindt u Bart zelf en wordt hij geflankeerd door zijn collega Jelle van der Vlugt, die u ontvangt zodra u de showroom in loopt. Loopt u verder, dan vindt u achter de receptiebalie onze ervaren serviceadviseur Eelco Kooper en zijn collega en eveneens ervaren Suzuki-vrouw Marieke Heysman. Zij kunnen u alles vertellen over de auto zelf, het magazijn en de werkplaatsplanning. Zij zijn de schakel tussen u en onze werkplaats, die bestaat uit Stefano de Romijn, Dennis van Haalem, Dennis Rijling en junior Branco Natkiel. Samen zorgen zij ervoor dat uw auto het beste onderhoud krijgt van de regio. Voor alle administratieve en financiële vragen verwijzen wij u door naar Frank de Boer

NOG EEN KEER OP EEN RIJTJE:

Directie:

Bart van der Ham

Verkoop:

Bart van der Ham
Jelle van der Vlugt

Werkplaatsreceptie/Magazijn

Eelco Kooper
Marieke Heysman

Werkplaats

Dennis Rijling 
Dennis van Haalem
Stefano de Romijn
Branco Natkiel

Administratie:

Frank de Boer

 

Wilt u een van onze collega's bereiken?
Of wilt u een afspraak maken voor een beurt of een proefrit?
Onder aan deze pagina vindt u onze contactgegevens.

Tot snel!

Het team van Suzuki Leiden

Openingstijden verkoop:


Maandag t/m vrijdag: 9:00 uur tot 18:00 uur
Donderdag: 9:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur

Openingstijden Werkplaats/Magazijn:


Maandag t/m vrijdag: 8:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten

Adres


Suzuki Leiden by Bart
Hoge Rijndijk 328
2314 AN LEIDEN
 

Contact


Tel: 071 - 589 96 36
Fax: 071 - 589 56 10
e-mail: info@suzukileiden.nl