Ons bedrijf

Kende je ons al?

Dan heet je Suzuki Leiden by Bart... wij krijgen vaak de vraag 'waarom de toevoeging by Bart'? Bart van der Ham (52) is sinds 2000 bedrijfsleider bij Suzuki Leiden en vanaf 2014 eigenaar. En daar is hij terecht trots op. Maar er is meer: Bart heeft in al die jaren namelijk een uitstekende reputatie opgebouwd. En wat is mooiere reclame dan een naam die bekend staat als betrouwbaar, klantgericht, eerlijk en recht door zee? Echter, het werk gaat bij Bart niet alleen om het mooie merk Suzuki, maar vooral om de mensen. De klant staat altijd voorop en Bart zijn team staat altijd klaar om alles te geven. Samen staan we sterk!

Bij Suzuki Leiden staat eerlijkheid en openheid voorop. Je bent bij ons niet alleen aan het goede adres voor de aanschaf van een nieuwe Suzuki, ook hebben wij altijd ongeveer 40 kwaliteits-occasions staan van verschillende merken en je bent met iedere auto welkom voor onderhoud, APK en reparatiewerkzaamheden. Wij hebben altijd genoeg leenauto's en leenfietsen ter beschikking. Blijf je liever thuis? Dan hebben wij ook een gratis haal en breng service! 

Suzuki Leiden zit op een zeer herkenbare locatie. Reeds sinds de jaren '90 worden hier nieuwe Suzuki's de deur uitgereden. Zo kennen veel Leidenaren ons nog als C&S Automobielbedrijf, vanaf 2014 noemen wij ons Suzuki Leiden. Een échte Suzuki-winkel dus, met een échte Suzuki historie. En juist omdat wij sinds jaar en dag al voor je klaar staan met dit mooie merk, heb je alle zekerheden, zoals:

  • Uitstekende service, je hoeft maar te bellen en we staan bij je op de stoep!
  • Altijd de juiste occasion (en zo niet dan vinden we die voor je!) in elk budget
  • Altijd mobiliteitsgarantie na onderhoud of indien gewenst bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Suzuki
  • Alle auto's worden rijklaar afgeleverd, dat wil zeggen: met min. 6 maanden APK, 6 maanden garantie (in de meeste gevallen) en nog veel meer!
  • We ontzorgen je volledig. Dat betekent dat wij ook je financiering, verzekering, leasecontract of zakelijke transactie kunnen regelen.
  • Breng je een andere klant aan? Dan krijg je van ons een volle tank benzine cadeau!

Op de verkoopafdeling kun je terecht voor alle nieuwe en gebruikte Suzuki's. Daar vind je Bart zelf, maar wordt hij geflankeerd door twee jonge talenten. de reeds ervaren verkoopadviseur Jelle van der Vlugt en IVA protégé en junior Ferry Bergman. Samen zijn zij degenen die je als eerst zult zien als je bij ons binnenstapt. Een stukje verderop zit ervaren serviceadviseur Eelco Kooper, die je alles kan vertellen over de auto zelf, het magazijn en de werkplaatsplanning. Met al zijn energie werkt hij dagelijks samen met onze monteurs, Stefano de Romijn, Dennis van Haalem, Dennis Rijling en junior Branco Natkiel. Door goed samen te werken regelen zij dat uw auto weer in tiptop staat onze werkplaats uit rijdt. 

Je vindt de volgende kanjers op de volgende afdelingen:

Directie:

Bart van der Ham

Verkoop:

Bart van der Ham
Jelle van der Vlugt
Ferry Bergman

Werkplaatsreceptie/Magazijn

Eelco Kooper

Werkplaats

Dennis Rijling 
Dennis van Haalem
Stefano de Romijn
Branco Natkiel

Administratie:

Frank de Boer

Wilt u een van onze toppers bereiken?
Of wilt u een afspraak maken voor een van onze services?
Onder aan deze pagina vindt u onze contactgegevens.

Tot snel!

Het team van Suzuki Leiden

Openingstijden verkoop:


Maandag t/m vrijdag: 9:00 uur tot 18:00 uur
Donderdag: 9:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur

Openingstijden Werkplaats/Magazijn:


Maandag t/m vrijdag: 8:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten

Adres


Suzuki Leiden by Bart
Hoge Rijndijk 328
2314 AN LEIDEN
 

Contact


Tel: 071 - 589 96 36
Fax: 071 - 589 56 10
e-mail: info@suzukileiden.nl