Ons bedrijf

Kende u ons al?

Dan heet je Suzuki Leiden by Bart... wij krijgen vaak de vraag 'waarom de toevoeging by Bart'? Bart van der Ham (53) is sinds 2000 bedrijfsleider bij Suzuki Leiden en vanaf 2014 eigenaar. En daar is hij terecht trots op. Maar er is meer: Bart staat namelijk voor open en eerlijk zakendoen, heldere transacties, de beste service en een ontvangst met open armen. Gelukkig weet u als klant dat ondertussen en we zien met trots hoe onze klantenkring nog steeds enorm blijft groeien! Vertrouwen is immers niet te koop, dus het is fijn om een adres te hebben waar u onbezorgd een auto kunt kopen. Zelf ervaren? U bent van harte welkom!

Bij Suzuki Leiden staan eerlijkheid en openheid dus voorop. U bent bij ons niet alleen aan het goede adres voor de aanschaf van een nieuwe Suzuki, ook hebben wij altijd ongeveer 40 kwaliteits-occasions staan van verschillende merken en bent u vanzelfsprekend met iedere auto welkom voor onderhoud, APK en reparatiewerkzaamheden. Wij hebben altijd genoeg leenauto's en leenfietsen ter beschikking. Blijft u liever thuis? Dan hebben wij ook een gratis haal en breng service! 

Suzuki Leiden zit op een zeer herkenbare locatie. Reeds sinds eind jaren '90 worden hier nieuwe Suzuki's de deur uitgereden. Zo kennen veel Leidenaren ons nog als C&S Automobielbedrijf, vanaf 2014 noemen wij ons Suzuki Leiden by Bart. Een échte Suzuki-winkel dus, met een échte Suzuki historie. En juist omdat wij sinds jaar en dag al voor u klaar staan met dit mooie merk, heeft u alle zekerheden, zoals:

  • Service op maat: iedereen moet zich bij ons 'thuis' kunnen voelen
  • Altijd de juiste occasion (en zo niet dan vinden we die voor u!) in elk budget
  • Altijd mobiliteitsgarantie na onderhoud of indien gewenst bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Suzuki
  • Alle auto's worden rijklaar afgeleverd, dat wil zeggen: met min. 6 maanden APK, 6 maanden garantie (in de meeste gevallen) en nog veel meer!
  • We ontzorgen u volledig. Dat betekent dat wij ook uw financiering, verzekering, leasecontract of zakelijke transactie kunnen regelen.
  • Brengt u een andere klant aan? Dan krijgt u van ons een volle tank benzine cadeau!

Maar Bart kan het natuurlijk niet alleen. Op de verkoopafdeling kunt u terecht voor alle nieuwe en gebruikte Suzuki's. Daar vindt u Bart zelf en wordt hij geflankeerd door twee jonge talenten: de reeds ervaren verkoopadviseur Jelle van der Vlugt en IVA protégé en junior Ferry Bergman. Samen zijn zij degenen die u als eerst zult zien als u bij ons binnenstapt. Achter de receptiebalie zit ervaren serviceadviseur Eelco Kooper en zijn collega en eveneens ervaren Suzuki-vrouw Marieke Heysman. Zij kunnen u alles vertellen over de auto zelf, het magazijn en de werkplaatsplanning. Met al hun energie werken zij dagelijks samen met onze monteurs, Stefano de Romijn, Dennis van Haalem, Dennis Rijling en junior Branco Natkiel. Door de goede synergie regelen zij dat uw auto weer in tiptop staat onze werkplaats uit rijdt. Voor alle administratieve en financiële vragen verwijzen wij u door naar Frank de Boer

U vindt de volgende mensen op de volgende afdelingen:

Directie:

Bart van der Ham

Verkoop:

Bart van der Ham
Jelle van der Vlugt
Ferry Bergman

Werkplaatsreceptie/Magazijn

Eelco Kooper
Marieke Heysman

Werkplaats

Dennis Rijling 
Dennis van Haalem
Stefano de Romijn
Branco Natkiel

Administratie:

Frank de Boer

 

Wilt u een van onze toppers bereiken?
Of wilt u een afspraak maken voor een van onze services?
Onder aan deze pagina vindt u onze contactgegevens.

Tot snel!

Het team van Suzuki Leiden

Openingstijden verkoop:


Maandag t/m vrijdag: 9:00 uur tot 18:00 uur
Donderdag: 9:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur

Openingstijden Werkplaats/Magazijn:


Maandag t/m vrijdag: 8:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten

Adres


Suzuki Leiden by Bart
Hoge Rijndijk 328
2314 AN LEIDEN
 

Contact


Tel: 071 - 589 96 36
Fax: 071 - 589 56 10
e-mail: info@suzukileiden.nl